Retraites

Organiseer je een retraite? Laat Ratjetoe je het koken uit handen nemen zodat jij je als leraar of groep helemaal kan richten op het programma. Ratjetoe heeft ervaring met het koken op retraites en yoga dagen. Wij stellen graag in samenspraak met jou een menu op voor je volledige retraite, dag of dagdeel.

Met een natuurvoedingskok in huis heeft Ratjetoe veel kennis over koken voor groepen met uiteenlopende specifieke wensen. De menu’s voor de retraites zijn dan ook gebalanceerd en gezond. We koken met ingrediënten van biologische kwaliteit, uit het seizoen en uit de regio, gebruiken natuurlijk zoet in plaats van suiker en laten bewerkte producten staan. Indien je dat wenst kunnen we het menu ook aanpassen aan een bepaald thema, bijvoorbeeld ontgifting of macrobiotiek. Prijzen zijn op aanvraag en beginnen voor een volledig verzorgde dag vanaf €45,- p.p.

Een volledig verzorgde dag zou er als volgt uit kunnen zien:

  • Vers fruit of een smoothie (voor een yoga/meditatie les)
  • Ontbijt met verschillende soorten brood (waaronder desem) met zoet en hartig beleg, crackers, muesli, vers en gedroogd fruit. Plantaardige melk en yoghurt met muesli. Verse sap, koffie en kruidenthee. Eventueel uitgebreid met een dagelijks wisselend “extraatje” (bv. wentelteefjes, scrambled (tofu) egg, boekweit pannenkoekjes)
  • Lunch met soep en salade, hartige taart en verschillende soorten brood (waaronder desem) met zoet en hartig beleg, crackers, verse sap, koffie en kruidenthee.
  • 4 uurtje met  koffie en kruidenthee. Zelfgemaakt lekkers zoals koek, mueslireep of shortbread.
  • Diner met hoofdgerecht en dessert in overleg.