Kookles

Workshops

Ratjetoe verzorgt graag workshops. We vinden het leuk om onze kennis en enthousiasme voor duurzaam eten met je te delen.

Heb je een leuke locatie en een groep enthousiaste mensen verzameld? Dan komen we naar je toe. We bedenken samen met jou hoe de workshop er uit moet zien. Voorbeelden van onderwerpen waar wij workshops over hebben gegeven zijn: Goed zoet, basis plantaardig koken, mozaïek sushi maken, plantaardige tapas. Heb je zelf een onderwerp in de natuurvoedingshoek  waar je meer over zou willen weten dan kunnen we uiteraard kijken wat er mogelijk is.

Privé diner

Heb je een bijzondere gelegenheid of iets te vieren? En vind je het leuker om dat thuis in een intieme sfeer te doen maar heb je geen zin in boodschappen doen, het vele koken en de afwas? Ratjetoe bied volledig verzorgde privé diners aan op locatie of bij jou thuis. Compleet met mooi gedekte tafel. Geef ons je wensen door en eventueel het aantal gangen en wij maken er iets moois van. De voorbereiding vind plaats in onze eigen keuken. De afwerking in die van jou, uiteraard laten we die weer schoon achter.

Goed om te weten, wij verhuren ook steigerhouten picknicktafels voor bijvoorbeeld een diner in de tuin. Daarnaast hebben wij contact met verschillende muzikanten om het feest helemaal compleet te maken (zie kader Eten en muziek)

Maaltijdservice voor hulpbehoevenden.

Heeft u behoefte aan een gezonde verse maaltijd maar lukt het u niet om deze zelf te bereiden? Ratjetoe catering bezorgt wekelijks gebalanceerde, voedzame maaltijden aan huis voor hulpbehoevenden in de Hoeksche Waard. We koken plantaardig, met ingrediënten van biologische kwaliteit, uit het seizoen en uit de regio. We maken alles vers, gebruiken natuurlijk zoet in plaats van suiker en laten bewerkte producten staan. Als natuurvoedingskoks is het voor ons geen enkel probleem de maaltijden aan te passen aan bepaalde dieetwensen of allergieën.

Maaltijden zijn mogelijk vanaf €8,-. Graag komen we vooraf even bij u langs voor een kennismakingsgesprek om uw wensen te inventariseren.