Foodtruck

Sinds de zomer van 2017 hebben wij een prachtige  knalgele Mercedez-Benz 208 foodtruck! Vanuit de truck serveren wij het lekkerste biologisch en plantaardige eten, met een midden-oosters tintje of Spaanse tapas. We serveren o.a:

  • Pita’s: de sabich, gevuld met gerookte aubergine, schrambled tofu, gebakken aardappeltjes, verschillende salades en tahini saus. Pita gyros, met een vulling van gyros gemaakt van seitan, verschillende salades en knoflooksaus.
  • Tapas plankje, met verschillende plantaardige tapas.
  • Daarnaast nemen we vaak ook nog een lekkere soep of salade mee en wat zoets.

Alles is huis gemaakt, met veel liefde voor koken en aandacht voor duurzaamheid, milieu, dierenwelzijn, een eerlijkere wereld en ook gezondheid.

Het aanbod is uitgebreid, en volledig plantaardig. We besteden veel aandacht aan variëteit en creativiteit. We gebruiken uitsluitend biologische ingrediënten en stellen het aanbod samen op basis van wat het seizoen ons te bieden heeft. We kopen bewust lokaal in om kleine ondernemingen te steunen en uitstoot via transport te beperken. Mochten we toch iets exotisch gebruiken, dan kiezen we  waar mogelijke voor fairtrade.

De foodtruck is ook voor privé feesten te boeken met eventueel een naar wens aangepast menu.

Het rijden van een foodtruck brengt extra CO2 uitstoot en vervuiling met zich mee. Vandaar dat we 5% van de netto winst van de foodtruck zullen doneren aan de organisatie Weforest. Weforest houd zich bezig met verschillende herbeplantings projecten van bossen verdeeld over de wereld. Een aantal van deze projecten hebben ook betrekking op dierenwelzijn, zoals het aanleggen van wildlife corridors, het verbinden van stukken bos zodat dieren een groter leefgebied krijgen en verlies van biodiversiteit wordt tegengegaan. Milieuproblemen en armoede gaan vaak hand in hand  en dus maken zij tijdens hun projecten gebruik van veel lokale arbeidskrachten. Ze hebben veel wetenschappelijke kennis in huis en plaatsen duidelijke statistieken met de resultaten van hun projecten. Ook zijn ze duidelijk over waar het gedoneerde geld naar toe gaat. Meer informatie over weforest vind je op www.weforest.org.

Weten waar je ons kan vinden!? Houd onze facebook en instagram pagina’s in de gaten!